MISVAKLI HATİM MERASİMİ

23-04-2014

MISVAKLI HATİM MERASİMİ

21 Nisan 2014 Pazartesi günü Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Mısvaklı köyü Kur’an Kursu öğrencilerinin icra ettikleri hatim töreni düzenlendi. Coşkulu geçen hatim törenine Müftülüğümüz adına Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu katılmıştır. Hatim törenine ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu Muavin Konsolos Sayın Murat Ertaş, İskeçe Türk Birliği Başkanı Sayın Ramadan Nizam, 18 Mayıs’ta yapılacak yerel seçimlerde aday olanlar ve etraf köylerden gelen kalabalık bir cemaat yer almıştır.

Hatim merasimi yapılan dua ve selamlama konuşmalarıyla son bulmuştur. Öğle namazına müteakip hatime katılanlara Mısvaklı Kur’an Kursu öğrenci velilerinin hazırladığı etli pilâv ikram edildi.