İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN COŞKULU İFTAR ETKİNLİĞİ

03-07-2015

İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN COŞKULU İFTAR ETKİNLİĞİ

İskeçe Müftülüğü tarafından 1 Temmuz 2015 Çarşamba günü İskeçe’nin Le Chalet lokantasında geniş katılımlı bir iftar yemeği verildi. Faziletli İskeçe Müftümüzün davetlisi olarak bu mütevazi iftara başta Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosumuz Sayın Ali Rıza Akıncı ve Konsolosluk erkânı, Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm, Gümülcine Müftüsü Sayın İbrahim Şerif, Türkye’den katılan Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Kurum Müdürüleri ve kalabalık bir grup, Mustafçova Belediye Başkanı ve meclis üyeleri, İskeçe, Topiru, Bulustra Belediye Meclis üyeleri, Eyalet meclis üyeleri, DEB Partisi Başkanı Ali Çavuş, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları ve üyeleri, Sabık Milletvekillerimiz, Dokttor, Avukat ve öğretmenlerimiz, Din görevlilerimiz, Mütevelli be Encümen Başkanları, işadamlarımız, basınımız, kısacası toplumumuzun her kesiminden 900 civarında kişi katılmıştır.

Coşkulu geçen iftar yemeğinin ardından Müftümüz kısa bir konuşma yaparak böyle geniş katılımlı bir topluluğu bir arada görmekten büyük sevinç duyduğunu ifade etti ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ardından Edirne Müftüsünün yaptığı anlamlı iftar duasıyla etkinlik sona erdi.