MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN HAFTA SONU ETKİNLİKLERİ YOĞUN GEÇTİ

28-06-2021

MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN HAFTA SONU ETKİNLİKLERİ YOĞUN GEÇTİ

26 Haziran Cumartesi günü, faziletli Müftümüz Ahmet Mete Ilıca Yukarı Mahallesinde, Hraloğlu ve Agaoğlu ailelerinden Samiye ve Musa’nın nikâh merasimine katıldı. Gençlerin nikâhlarını kıyarak onlara ömür boyu mutluluklar diledi.

Akabinde, Müftümüz, merhum Feyzullah Hasan Kâhya’nın annesi ve damadı Muhammed Fatil Deli’nin ninesinin cenaze törenine iştirak etti.

27 Haziran pazar günü, Müftülüğümüzün bünyesinde faaliyet gösteren; Gencerli, Karaköy, Koyunköy ve Karşı Mahalle Kur’an Kurslarının hatim törenleri gerçekleşti. Küresel salgın gölgesinde, gerçekleşen bu merasimlerde; Müftülüğümüzü temsilen Gencerli’ye Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu, Karaköy’e vaiz İrfan Şebek, Koyunköyü’ne vaiz Rıdvan Topçu ve Karşı Mahallesine vaiz Muhammed Fatih Deli katılmışlardır.