FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ BATI TRAKYA TÜRK AZINLIĞI DANIŞMA KURULU ÜYELERİYLE AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTU

07-10-2021

Faziletli Müftümüz Ahmet Mete, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) üyelerine akşam yemeği verdi.

Danışma Kurulu üyeleri, Batı Trakya’daki son gelişmeleri değerlendirdiler. Yemeğe başta İskeçe Müftümüz Ahmet Mete olmak üzere, BTTADK Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, DMT Eyalet Başkan Yardımcısı Ahmet İbram, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Aydın Ahmet, BAKEŞ Başkanı Hüseyin Bostancı, Batı Trakya İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Emin Mehmet ve Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık katıldı.

Yemek sonrası BTTADK’nun sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulunuldu: “İskeçe S. Müftümüz Sn. Ahmet METE’nin Danışma Kurulu üyelerine vermiş olduğu akşam yemeğinde bir araya geldik ve bu vesileyle Batı Trakya’daki gündemi değerlendirdik.”