BATI TRAKYA KURUM VE KURULUŞLARI FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZE YÖNELİK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

04-12-2021

2  Aralık Perşembe günü, Hemetli Camii’yle ilgilenen heyet faziletli İskeçe Müftümüz Ahmet Mete’ye ziyarette bulundu. Müftümüz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla; görüşmenin olumlu geçtiği ve bundan sonra atılacak adımların hayırlı olmasını temenni etti.

3 Aralık Cuma günü, İskeçe Türk Birliği Başkanı sayın Ozan Ahmetoğlu faziletli Müftümüzü makamında ziyaret etti. Ardından İskeçe Merkez Camii İmamları, sayın Müftümüzü ziyaret ettiler. Son olarak, Batı Trakya’nın güzide Kurum ve Kuruluş temsilcileri Müftümüzü ziyaret edip son olayları değerlendirler. Faziletli Müftümüz sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür edip başarılar diledi.

4 Aralık Cumartesi günü, Batı Trakya Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Baltacı ve yönetim Kurulu üyeleri Müftümüzü makamında ziyaret ettiler. Müftümüz kendilerine, vazifelerinde başarılar diledi.