İSKEÇE ÇINAR CAMİİ’NDE HATİM COŞKUSU YAŞANDI

01-08-2022

İSKEÇE ÇINAR CAMİİ’NDE HATİM COŞKUSU YAŞANDI

Müftülüğümüzün çatısı altında faaliyet gösteren Çınar Camii Kur’ân Kursu’nun hatim töreni, 31 Temmuz Pazar günü gerçekleşti.

Çınar Camii hatim merasimine başta Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu olmak üzere, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, Azınlık Okulları Encümenler Birliği Başkanı Ahmet Kara ile kalabalık bir cemaat katıldı.

Çınar Camii Kur’an Kursu Öğrencilerinin başarılı Kur’an tilavetleri ve okudukları şiirler büyük beğeni topladı.

İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, Çınar Camii öğrencilerinin hatim dualarını yaptı. Duadan sonra yapılan selamlama konuşmalarında öncelikle öğrenciler, hocaları ve aileleri tebrik edildi. Hatim sonrası katılımcılara geleneksel pilav ikramı yapıldı.