İSKEÇE MÜFTÜ ADAYIMIZ MUSTAFA KAMO MİLLET GAZETESİ’NE KONUŞTU

07-09-2022

İSKEÇE MÜFTÜ ADAYIMIZ MUSTAFA KAMO MİLLET GAZETESİ’NE KONUŞTU

İskeçe Müftü adayımız Mustafa Kamu, 6 Eylül Salı günü, 9 Eylül Cuma günü yapılacak Müftü seçimi hakkında Millet Gazetesi aracılığıyla önemli mesajlar verdi.

İskeçe Müftü adayımız Mustafa Kamu 9 Eylül Cuma günü yapılacak Müftü seçimi ile ilgili olarak soydaşları müftü seçimine katılmak üzere camilere davet etti.

İskeçe Müftü adayımız Mustafa Kamu Millet Gazetisi’ne yaptığı değerlendirmede “Müftü seçimi sürecinde arkadaşım Mustafa Trampa ile kısa bir zaman diliminde soydaşlarımıza ulaşarak 9 Eylül Cuma günü yapılacak seçime davet ediyoruz. Bu seçimin önemini anlatmaya çalışıyoruz. Milletimizin ilgisi ve bu konu hakkındaki duyarlılığı bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Batı Trakya Türklerinin müftülük kurumumuzun ehemmiyetinin farkında olduğunu görmek bizleri ayrıca memnun ediyor. Bu vesileyle halkımızın bu bilinci sayesinde 9 Eylül Cuma günü hep birlikte güçlü bir mesaj vereceğimizi düşünüyorum. Bu sürecin milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.