DEB PARTİSİ BAŞKANI VE BERABERİNDEKİ HEYET FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

14-09-2022

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve beraberindeki heyet, 14 Eylül Çarşamba günü, faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret ederek tebrik etti. DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve beraberindeki heyet, 9 Eylül Cuma günü merhum Müftümüz Ahmet Mete’nin yerine seçilen Mustafa Trampa’ya görevinde başarılar diledi. Ziyaretçiler, faziletli İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa’nın yanı sıra, İskeçe Müftü Yardımcılarımız Ahmet Hraloğlu ve Fatma İmam tarafından karşılandı.

Taraflar Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı ile ilgili meseleleri değerlendirip fikir alışverişinde bulundular.