TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. MÜMİN ŞAHİN MÜFTÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

18-10-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, 18 Ekim 2022 Salı günü Müftümüz Mustafa Trampa’ya makamında tebrik ziyareti gerçekleştirerek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu, başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, Müftümüzle Batı Trakya Müslüman Türkleri’yle ilgili gündemdeki meseleleri ele alarak fikir alışverişinde bulundular. Ziyaret esnasında Müftümüz, Rektör Şahin’e  ‘‘İskeçe Cami ve Mescitleri’’ kitabını hediye etti. Bilahare, Rektör Şahin Müftümüze hediye takdiminde bulundu. Ziyaretçiler Müftümüz Mustafa Trampa’nın yanı sıra, İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu tarafından karşılandılar.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ’’İskeçe-Batı Trakya Seçilmiş Müftüsü Sn.Mustafa TRAMPA Hocamızı ziyaret ettik, ve yeni görevinde muvaffakiyetler diledik. Değerli Hocamıza nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Üniversitemiz olarak Rumeli ve Batı Trakya Müslüman-Türk Toplumunun her daim yanındayız...’’