İSKEÇE MÜFTÜSÜ MUSTAFA TRAMPA VIII. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ VE IV. ULUSLARASI UYGULAMALI BİLİMLER, MÜHENDİSLİK VE MATEMATİK KONGRESİNE KATILDI

21-10-2022

Müftümüz Mustafa Trampa, 21 Ekim 2022 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un himayelerinde, Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin ev sahipliğinde dünyanın pek çok ülkesinden katılan bilim insanlarının yer aldığı “VIII. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (INCSOS VIII)” ve “IV. Uygulamalı Bilimler, Mühendislik ve Matematik Kongresi (ICASEM IV)”nin açılışına katıldı.

TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ‘‘Trakya’mızın medar-ı iftiharı Namık Kemal Üniversitesi’nin böylesine anlamlı kongrelere ev sahipliği yapmasını oldukça önemli buluyoruz.

Kültür coğrafyamızın farklı bölgelerinden kongrelere katılan, akademi dünyasının mensuplarıyla bir arada olmaktan memnuniyet duydum.’’