BASIN BÜLTENİ-TÜRKEŞ HACIMEMİŞ İSKEÇE MÜFTÜSÜ AHMET METE’Yİ ZİYÂRET ETTİ

14-10-2010

BASIN BÜLTENİ-TÜRKEŞ HACIMEMİŞ İSKEÇE MÜFTÜSÜ AHMET METE’Yİ ZİYÂRET ETTİ

7 Kasım’da yapılacak olan yerel seçimlerde, Doğu Makedonya ve Trakya Bölge Genel Sekreterliği’ne bağımsız olarak inen İskeçe Valisi Georgios Pavlidis’in listesine aday olan Vali Yardımcısı Sayın Türkeş HACIMEMİŞ, Doktor Sayın Burhan BARAN, Sayın Tijen TEVFİKOĞLU ve Sayın Rıdvan Ahmetçik 7 Ekim 2010 Perşembe günü İskeçe Müftüsü Sayın Ahmet Mete’ye makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

İskeçe Valisi’nin bölgemizde yaptığı çalışmalarını dile getirdiler. Adaylar ilk defa seçilecek Bölge Genel Sekreterliği hakkında Sayın Müftümüze bilgi verdiler ve desteğini istediler. Bölge Genel Sekreterliği Meclis Üyeliğine seçildikleri taktirde hizmetlerinin devam edeceğini dile getirdiler. Müftü Efendi de ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundu ve seçimlerde başarılar diledi.