KETENLİK’TE KIZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK MEVLİD-İ NEBİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

05-11-2022

İskeçe’nin Ketenlik Köyü Yukarı Camii’nde İskeçe Müftülüğü Din Görevlileri İlâhiyatçı Rabia Topçu, Sinan İsmailko ve Betül Abdullahoğlu hocalar ile Kur’an Kursu hocası Emine Abdullahoğlu öncülüğünde, 4 Kasım 2022 tarihinde Ketenlik Kur’an Kursu kız öğrencilerine yönelik Mevlid-i Nebi etkinliği düzenlendi. Etkinlikte; aşırlar, şiirler  ve ilahiyer okunarak Sevgili Peygamberimizin (s.a.v.) örnekliği ele alındı. Akabinde, çocuklara yönelik oyunlar hazırlandı, ikramlar yapıldı. Mevlid-i Nebi programına İskeçe Müftülüğü’nü temsilen İskeçe Müftü Yardımcımız İlahiyatyçı Fatma İmam hazır bulundu.