ADAYLARIN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

21-10-2010

ADAYLARIN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

7 Kasım’da yapılacak olan yerel seçimlerde Mustafaçova Belediyesinden Belediye Başkanı adayı olan Cemil KABZA, belediye meclis üyeleri adayları ile birlikte 20 Ekim 2010 Çarşamba günü Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Sayın Ahmet Mete’yi makamında ziyaret ettiler.

Halk Hareketi Listesi Başkanı Sayın Cemil KABZA; "Biz bu sağlam kadroyle bölgede yaşayan Müslüman Türklere hizmet etmek için yola çıktık. Kimse ile uğraşmıyoruz. Sizin tavsiyenizi ve dualarınızı almaya geldik."

Yapılan tüm ziyaretlerde adaylar Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Sayın Ahmet Mete’den dua ve desteklerini talep ettiler o da onlara şunları dile getirmiştir:
Batı Trakya Müslüman Türkleri olarak haklı davalarımızı kazanmamız için her zaman birlik ve beraberlik içersinde çalışmamız gerekir. Özellikle önümüzdeki propaganda döneminde ona göre değerlendirip adayların birbirlerini kırmadan, birlik beraberliğe zarar vermeden tatlı bir rekabet ve hizmet yarışı çerçevesinde geçirmelerini tavasiye ederek, herkese başarılar diledi.