BTTADK, T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU MURAT ÖMEROĞLU’NUN ONURUNA VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

26-11-2022

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK), Batı Trakya’daki görev süresini tamamlayan Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolos Murat Ömeroğlu onuruna bu akşam veda yemeği verdi.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu veda yemeğini Gümülcine’nin Eşekçili köyünde verdi. Veda yemeğine Başkonsolos Murat Ömeroğlu, İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa, diğer Danışma Kurulu üyeleri ve bazı davetliler katıldı.

Yemek sonrası konuşma yapan BTTAD Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Başkansolos Murat Ömeroğlu’na Batı Trakya’ya ve Türk Azınlığına verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti, mesleki hayatında başarılar diledi.

Müftü İbrahim Şerif’in ardından Başkonsolos Murat Ömeroğlu konuştu. Yaptığı konuşmada kendisi için düzenlenen veda yemeği için Danışma Kurulu üyelerine teşekkür etti. Batı Trakya’da görev yapmaktan Türk Azınlığına hizmet etmekten büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu dile getirdi. Başkonsolos Ömeroğlu, veda konuşmasında Batı Trakya Türk Azınlığı’na birlik beraberlik mesajı verdi.

Konuşmaların ardından BTTADK Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif tarafından Başkonsolos Murat Ömeroğlu’na plaket takdim edildi.