‘‘KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİNİN BEŞİNCİ HAFTA PROGRAMI TAMAMLANDI

16-12-2022

‘‘KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİNİN BEŞİNCİ HAFTA PROGRAMI TAMAMLANDI

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin birlikte yürüttüğü “Kadına Umut, Topluma Hayat’’ projesinin beşinci hafta toplantıları büyük bir katılımla tamamlandı.

Proje kapsamında Batı Trakya Müslüman Türk kadınları 14 Aralık Çarşamba günü Mustafçova Belediyesine bağlı Paşevik ve Elmalı köylerinde, 16 Aralık Cuma akşamı ise Koyunköy’de buluştu.

Proje kapsamında beşinci hafta konukları Psikolog Asime Hasanoğlu ‘‘Çocuğun Büyüme Yolculuğu’’ konulu bir konuşma gerçekleştirirken, İskeçe Müftülüğü Din Eğitimcisi-Vaize Fatma Mete ‘‘Ailede Din Eğitimi’’ konusunu işledi.

Elmalı ve Koyunköy kadınları hazırladıkları ikramlıkları konuşmaların sonunda gelenlere sundular.

“Kadına Umut, Topluma Hayat’’ projesinin altıncı toplantısı 10 Ocak tarihinden sonra gerçekleşecektir.

Paşevik, Elmalı ve Koyunköy’de kadınların yoğun ilgi gösterdiği projede konuşmacıların sunumları dikkatle takip edildi.