Mustafçova Belediyesi Yeni Başkanı Mustafa CUKAL’ın Müftülüğü Ziyareti

18-12-2010

Mustafçova Belediyesi Yeni Başkanı Mustafa CUKAL’ın Müftülüğü Ziyareti

17 Aralık 2010 Cuma günü Mustafçova Belediye Başkanlığına yeni seçilen Mustafa Cukal, İskeçe Müftüsü Ahmet METE’yi makamında ziyaret etti.

Görüşme çok sıcak bir ortamda gerçekleşti. Müftü Ahmet Mete, Belediye Başkanı Sayın Mustafa Cukal’ın bu nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ardından Sayın Başkan’a, Batı Trakya Müslüman Türk Toplumuna ve özellikle de sorumlu olduğu İskeçe Balkan Kolu Türklerine hizmette her zaman yanında olacağını, çözüm bekleyen birçok sorunların çözümü için birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri gerektiğini ifade etti ve görevinde başarılar diledi.

Başkan Mustafa Cukal da; çalışmaları birlik ve beraberlik içinde yürüteceklerini ve şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini dile getirdi.

Görüşme sonunda el sıkışan Müftü Ahmet Mete ve Başkan Mustafa Cukal birlik pozu verdiler.