İSKEÇE MÜFTÜSÜ, MUSTAFÇOVA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

19-01-2011

İSKEÇE MÜFTÜSÜ, MUSTAFÇOVA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

12 Ocak 2011 Çarşamba günü Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Sayın Ahmet Mete kısa süre önce Belediye Başkanı görevine yeni seçilen Mustafa Cukal’ı makamında ziyaret etti.

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete; Makamında ziyaret ettiği Başkan Mustafa Cukal’ı, tebrik ederek çalışmalarına başarılar diledi. Başkan Cukal, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti ve teşekkür etti.

Görüşme sırasında Belediye Meclisi Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin, Belediye Başkan Yardımcıları Gülbeyaz Karahasan, Cevdet Hüseyinbaşa, Sami Bekir ve Murat Köseyi de ziyaret edip başarı dileyen Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Sayın Ahmet Mete, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek Belediyeden ayrıldı.

Yapılan görüşmede Müftü Yardımcıları Ahmet Hraloğlu ve Fatma İmam da yer aldı.