MISVAKLI CAMİİ’NDE REGAİB KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

27-01-2023

MISVAKLI CAMİİ’NDE REGAİB KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftülüğümüzün Aile Hizmetleri Şube Müdürü Vaiz Din Eğitimcisi Hülya Giritli’nin koordinatörlüğünde İskeçe Merkez Sünne Camii, ova bölgesi İnhanlı Camii, ortakol bölgesi Mısvaklı Camii, balkan bölgesi Demircik, Ilıca ve Kozluca Camii’lerinde Regaib Kandili programları düzenlendi.

İskeçe Ortakol Mısvaklı Camii’nde, Regaip Kandili programı 25  Ocak 2023 Çarşamba günü gerçekleştirildi. İskeçe Müftülüğü Aile Hizmetleri Şube Müdürü Vaiz Din Eğitimcisi Hülya Giritli, Vaiz Din Eğitimcileri Betül Abdullahoğlu, Arziye Cambaz, Din Eğitimcileri Nagehan Osmanoğlu, Mürvet İmam Efendi, Rabia İbrahimko ve Emine İmam Veli’nin hazırlamış olduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, vaaz, hadis-i şerifler ve duanın yer aldığı programla Regaib Kandili ihya edildi. Program kadın soydaşlarımıza hediyelerin dağıtılmasıyla son buldu.