DİN GÖREVLİMİZ EMİNE ABDULLAH’IN ACI GÜNÜ

27-01-2023

DİN GÖREVLİMİZ EMİNE ABDULLAH’IN ACI GÜNÜ

Faziletli İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa, Regaib Kandili’nde (26 Ocak 2023) vefat eden İskeçe Müftülüğümüzün kıdemli din görevlilerinden Emine Abdullah’ın babası Salih Abdullah’ın cenaze törenine katıldı. Cenaze merasimi, 27 Ocak 2023 Cuma günü ikindi namazını müteakiben Sakarkaya’da gerçekleşti. Müftümüz Mustafa Trampa, merhumun cenaze namazını kıldırarak du etti ve yakınlarını taziye dileklerinde bulundu.

Din görevlimiz Emine Abdullah’ın merhum babasının cenaze törenine Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ve İskeçe Müftülüğü din görevlileri katıldı.

Müftümüz duayı yaptıktan sonra merhumun yakınlarına taziye dileklerinde bulundu.

İskeçe Müftülüğü olarak; din görevlimiz Emine Abdullah’ın babasına Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevdiklerine sabırlar diliyoruz.