GENÇ MÜFTÜLÜK KOYUNKÖY KIZ EKİBİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA’YI ZİYARET ETTİ

18-03-2023

GENÇ MÜFTÜLÜK KOYUNKÖY KIZ EKİBİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA’YI ZİYARET ETTİ

İskeçe Müftülüğü Genç Müftülük bünyesindeki Koyunköy Kız Ekibi ile Din Eğitimcisi Fatiha Husko, 18 Mart 2023 Cumartesi günü Müftümüz Mustafa Trampa’yı Ramazan ayı öncesinde makamında ziyaret ederek depremzede kardeşlerimiz için yakından geçmiş olsun dileklerinde bulundular ve etkinlikleri hakkında bilgi verdiler.

Müftümüz Trampa, Din Eğitimcisi Fatiha Husko ve Genç Müftülük Koyunköy Kız Ekibi’ne bir dizi tavsiyelerde bulundu ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Müftü Yardımcımız Fatma İmam da hazır bulundu. Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Fatma İmam, genç soydaşlarımızın anlamlı faaliyetlerine her zaman destek verdiklerini belirterek, memnuniyetlerini dile getirdiler.