MÜFTÜMÜZ “BÜYÜK EDİRNE İFTAR PROGRAMINA” KATILDI

05-04-2024

MÜFTÜMÜZ “BÜYÜK EDİRNE İFTAR PROGRAMINA” KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve değerli eşi, 4 Nisan 2024 Perşembe günü Anavatanımız Türkiye’nin Edirne Valiliği’nin organize ettiği, “Balkan Şehirleri İşbirliği Edirne Platformu” tarafından düzenlenen Selimiye Gölgesinde Edirne Balkan Buluşması İftar programına katıldı. Edirne Valisi Sayın Yunus Sezer’in daveti üzerine “Büyük Edirne İftar Programına” katılan Müftümüz, çeşitli Balkan ülkelerinden gelen Müftülerle de görüşme imkânı buldu. Ayrıca önemli bir görüşme de, T.C. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’la gerçekleşti.

Bu vesileyle böyle büyük bir buluşma için kendilerini davet eden Başta Edirne Valisi Sayın Yunus Sezer olmak üzere bu iftar organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.