MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA CUMA NAMAZINI BRATANKOVA KÖYÜ CAMİİ’NDE KILDI

05-05-2023

MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA CUMA NAMAZINI BRATANKOVA KÖYÜ CAMİİ’NDE KILDI

Faziletli İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa, 5 Mayıs 2023 tarihinde Cuma namazını İskeçe Balkan bölgesinden Bratankova köyü Camii’nde eda etti. Müftümüz Mustafa Trampa’ya Bratankova köyü ziyaretine, İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, İskeçe Milletvekili Burhan Baran, Mustafçova eski belediye Başkanı Cemil Kabza ve DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço eşlik ettiler. Faziletli Müftümüz Trampa ve beraberindekiler, Bratankova köyü imamı Rıdvan Softa, Bratankova eski imamı Hüseyin Dallı ve buradaki soydaşlar tarafından karşılandı. Cuma namazından sonra, Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, Bratankova köyü halkıyla sohbet ederek yoğun ilgilerinden ötürü teşekkürlerini sundu.