MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA CUMA NAMAZINI BASAYKOVA CAMİİ’NDE KILDI

19-05-2023

MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA CUMA NAMAZINI BASAYKOVA CAMİİ’NDE KILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 19 Mayıs 2023 tarihinde Cuma namazını İskeçe Balkan bölgesinden Basaykova köyü Camii’nde eda etti. Müftümüz Mustafa Trampa’ya Bratankova köyü ziyaretine, İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, Mustafçova Belediye Başkan Yardımcısı Ergül Kuşçu ve Mustafçova Belediye Başkanı Hukuk Danışmanı Av. Kenan Softa eşlik ettiler. Faziletli Müftümüz Trampa ve beraberindekiler, Basaykova köyü imamı Hüseyin İmam ve buradaki soydaşlar tarafından karşılandı. Cuma namazından sonra, Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Hraloğlu ile beraberindekiler, Basaykova köyü halkıyla sohbet ederek yoğun ilgilerinden ötürü teşekkürlerini sundular.