GENÇ AYCAN İÇİN YARDIM KAMPANYASI

03-05-2023

GENÇ AYCAN İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, yayımladığı yazılı bildiri ile genç Aycan için yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

İskeçe’nin Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Basaykova köyünde ikamet eden 1998 doğumlu Aycan İmam, geçirdiği trafik kazası sonucunda bir ayağını kaybetti. Müftümüz Trampa, genç Aycan’ın tekrar yürüyebilmesi ve takılacak protez ayağın satın alınması için, 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü maddi yardım kampanyası başlattı.

Müftümüz Mustafa Trampa’nın imzası ile yayımlanan YARDIM KAMPANYASI DUYURUSU şöyle:

“Bölgemiz Basaykova köyünden 1998 doğumlu Aycan İMAM adlı genç kardeşimiz geçirdiği kaza sonucu maalesef bir ayağını kaybetmiştir. Bu gencimizin hareket etmesi için protez ayak takılması lazımdır. Bu konuda bu kardeşimizi biraz olsun rahatlatmak için protez ayağın satın alınması konusunda elinizden gelen yardımı yapmanız önemle duyurulur.

Vereceğimiz yardımların kabulünü ve bizi her türlü hastalık, kaza ve belalardan korumasını Cenab-ı Hak’tan niyaz eder, selam ve muhabbetlerimi sunarım.

Mustafa TRAMPA

İskeçe Müftüsü’’