MÜFTÜMÜZ DANIŞMA KURULU’NUN T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU AYKUT ÜNAL’IN ONURUNA VERDİĞİ ’HOŞGELDİNİZ’ YEMEĞİNE KATILDI

21-12-2022

MÜFTÜMÜZ DANIŞMA KURULU’NUN T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU AYKUT ÜNAL’IN ONURUNA VERDİĞİ  ’HOŞGELDİNİZ’ YEMEĞİNE KATILDI

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK), 21 Aralık 2022 Çarşamba akşamı, geçen hafta göreve başlayan Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal için ‘hoşgeldiniz’ yemeği düzenledi.

Müftümüz Mustafa Trampa’nın üyesi olduğu Danışma Kurulu tarafından Gümülcine’nin Esekçili köyünde verilen yemeğe Başkonsolos Aykut Ünal, Konsolos Neslihan Altan, Muavin Konsoloslar Barış Çulha, Subutay Koç ve Ateşe Yardımcısı Güven Bora, Müftümüz Mustafa Trampa, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Danışma Kurulu üyeleri, davetli sivil toplum kuruluşları ve azınlık basın mensupları katıldı.

Yemek öncesi Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif söz alarak yeni Başkonsolos Ünal’a Batı Trakya’daki görevinde başarılar diledi.

Daha sonra, yeni Başkonsolos sn. Aykut Ünal katılımcıları selamlayarak onlara kısa bir konuşma yaptı ve kendisine gösterilen misafirperverlikten ötürü şükranlarını sundu.