FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA’NIN EŞİ NADİRE ÖMER TRAMPA MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN KADIN EKİBİNİ ZİYARET ETTİ

31-01-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın eşi Nadire Ömer Trampa, 31 Ocak 2023 Salı günü Müftü  Yardımcımız Fatma İmam, Müftülüğümüzün Genel Sekreteri Emine Palazlı, Müftülüğümüzün Eğitim Şube Müdürü Sezin Azizoğlu ve Müftülüğümüzün Aile Hizmetleri Şube Müdürü Hülya Giritli’den oluşan İskeçe Müftülüğü kadın ekibine ziyaret gerçekleştirerek görevlerinde başarılar diledi. Müftülüğümüzün kadın ekibine yapılan ziyarette Nadire Ömer Trampa’ya, Emine Eminoğlu Ömer eşlik etti. Ziyaret esnasında, Müftülüğümüzün kadın ekibi, Müftümüzün eşi Nadire Ömer Trampa’ya önümüzdeki İsra ve Mirac Kandili dolayısıyla Batı Trakya Müslüman Türk kadın ve genç soydaşlarımıza yönelik yapılması programlanan etkinlikler hususunda bilgi verdi. Ziyaretin sonunda, Müftü Yardımcımız Fatma İmam Nadire hanıma, Eğitim Şube Müdürümüz Sezin Azizoğlu ise Emine hanıma hediye takdiminde bulundu. Başta Müftü Yardımcımız Fatma İmam olmak üzere, Müftülüğümüzün Genel Sekreteri Emine Palazlı, Müftülüğümüzün Eğitim Şube Müdürü Sezin Azizoğlu ve Müftülüğümüzün Aile Hizmetleri Şube Müdürü Hülya Giritli, Müftümüzün eşi Nadire Ömer Trampa’ya gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkürlerini sunarak memnuniyetlerini ifade ettiler.