FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA’NIN ÖNCÜLÜĞÜNDE DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZ İÇİN HATİM KAMPANYASI BAŞLATILIYOR

13-02-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 13 Şubat 2023 Pazartesi günü depremde hayatlarını kaybeden soydaşlarımız için Mirac Kandili’nde duası yapılmak üzere hatim kampanyasını başlattığını açıkladı.

Müftümüz Trampa, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘‘İskeçe Müftülüğü olarak önümüzdeki Cuma günü Mirac Kandili vesilesiyle Anavatanımız Türkiye’de depremde vefat edenlerin ve tüm geçmişlerimizin ruhuna hatim kampanyası başlatıyoruz. Köy ve Mahallelerimizdeki her cami cemaatinden Cuma akşamına kadar en az birer hatim okunmasını istirham ediyoruz.

Miraç Kandili’nde hatimlerin duası yapılacaktır.

Allah kabul etsin.’’ ifadelerine yer verdi.

İskeçe Müftülüğü olarak, bütün Batı Trakya Müslüman Türk soydaşlarımızı Anavatanımız Türkiye’de "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybedenler için Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim hatimleri okumaya davet ediyoruz.