MUSTAFÇOVA BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN DELİ HÜSEYİN’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

15-02-2023

MUSTAFÇOVA BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN DELİ HÜSEYİN’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Anavatan’ımız Türkiye’de, 6 Şubat 2023 Pazartesi sabahı "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş Merkezli depremler meydana geldi. Bu doğrultuda, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu öncülüğünde, İskeçe Müftülüğü’müzde yardım kampanyası başlatıldı.

Buna göre, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin, 15 Şubat 2023 tarihinde faziletli Müftümüzü ziyaret ederek örnek teşkil edecek bir davranışta bulundu. Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin ve kıymetli eşi Ayşe Alibaşoğlu umre paralarını depremzede kardeşlerimize bağışladılar. Ayrıca Belediye Başkanı, Müftümüz Trampa’ya Edirne’de bulunan iki dairesini süresiz olmak üzere depremzede kardeşlerimize tahsis edebileceğini bildirdi. Müftümüz hayırsever Musafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin ve kıymetli eşi Ayşe Alibaşoğlu’na örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.