T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU AYKUT ÜNAL VE MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA CUMA NAMAZINI ŞAHİN KÖYÜNDE EDA ETTİLER

17-02-2023

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal, faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ile birlikte, 17 Şubat 2023 Cuma günü Cuma namazını Balkan köylerimizden Şahin köyü Karacaahmet Tekke Camii’nde eda ettiler.

Başkonsolos sn. Ünal Müftümüz Mustafa Trampa’yla Cuma namazını Şahin Karacaahmet Camii’nde eda ederek buradaki Batı Trakya Müslüman Türk soydaşlarımızla bir araya gelerek Anavatanımız Türkiye’de "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybeden kardeşlerimiz için dualar ederek acılarını paylaştılar.

Ardından, soydaşlarla fotoğraflar çektirerek yoğun ilgilerinden ötürü kendilerine teşekkürlerini sundular.

Şahin köyünde Cuma namazını kılan Başkonsolos Sayın Aykut Ünal ve beraberindekiler daha sonra Şahin Eğitim ve Kültür Derneği’nin verdiği yemeğe katıldı.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal’a  Şahin ziyaretlerinde Müftümüz Trampa’nın yanı sıra, Konsolos Barış Çulha, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, DMT Eyalet Meclis Üyesi Rıdvan Kurak ve Serkan Mahmut, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu,  İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, İskeçe eski Vali Yardımcısı Musa Vidinli, Mustafçova Belediyesi anamuhalefet liste başkanları Ahmet Kurt, Cemil Kabza ve Mücahid Dükkancı, Millet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer, Millet Gazetesi Yayın Koordinatörü Bilal Budur, Müftülüğümüzün Şahin köyü imamları ve din görevlileri, İskeçe Müftülüğü Personeli ve birçok soydaş eşlik etti.