KETENLİK GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

21-02-2023

KETENLİK GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, İskeçe bölgesindeki gençler köylerindeki derneklerle işbirliği içerisinde kermes etkinlikleri düzenleyerek depremzede kardeşlerimize yardım toplamaya devam ediyor.

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, ilk olarak Şahin Eğitim ve Kültür Derneği bünyesinde Genç Müftülük Şahinli soydaşlarımız 11 Şubat Cumartesi günü bir kermes organizasyonu düzenledi.

Mustafçova köyünde 12 Şubat Pazar günü köy meydanında Genç Müftülük Mustafçova soydaşlarımız ve buradaki halk dernekleriyle işbirliği içerisinde kermes düzenleyerek anlamlı bir organizasyona imza attı.

Benzer şekilde Genç Müftülük Koyunköylü soydaşlarımız dernekleriyle işbirliği içerisinde 12 Şubat Pazar günü Koyunköy Camii avlusunda başarılı bir kermes düzenledi. Bu doğrultuda, Ketenlik Gençlik Derneği 18-19 Şubat Cumartesi ve Pazar günü başarılı bir kermes organizasyonuna imza atarak depremzedeler için hayırda yarıştı.

Daha önce Şahin, Mustafçova ve Koyunköy kermeslerinde toplanan meblağlar Müftümüz Mustafa Trampa’ya teslim edildi.

Ketenlikli genç soydaşlarımız depremzede kardeşlerimize yönelik düzenledikleri kermeste topladıkları meblağı, 21 Şubat 2023 Salı günü Müftümüz Mustafa Trampa’ya teslim ettiler. Müftümüz Trampa, Ketenlikli genç soydaşlarımızı bu davranışlarından ötürü tebrik ederek teşekkür etti.