GENÇ MÜFTÜLÜK ELMALI ERKEK GRUBU’NDAN MÜFTÜMÜZE ANLAMLI ZİYARET

04-03-2023

GENÇ MÜFTÜLÜK ELMALI ERKEK GRUBU’NDAN MÜFTÜMÜZE ANLAMLI ZİYARET

Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde İskeçe Merkez, Ova, Yaka ve Balkan bölgelerinde yaşayan genç soydaşlarımız için İskeçe Müftülüğü’müzün bünyesinde ‘Genç Müftülük’ faaliyete geçti.

Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftülüğümüzün Eğitim Şube Müdürü Din Eğitimi Bilimcisi Sezin Azizoğlu’nun koordinatörlüğünde İskeçe Merkez, Balkan, Yaka ve Ova bölgelerinde Din Eğitimcilerimiz, Batı Trakya İskeçe Bölgesi Müslüman Türk gençlerimize yönelik atölyeler düzenlemektedirler. Bu doğrultuda, Elmalı İmamı Hafız Hüseyin Kehyaoğlu ve Genç Müftülük Elmalı Erkek Grubu, 4 Mart 2023 Cumartesi günü faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret ederek Pazartesi akşamı ihya edeceğimiz Berat Kandil’ini kutladılar ve Anavatan’ımız Türkiye’de "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden kardeşlerimiz için geçmiş olsun dileklerinde bulundular, üzüntülerini ifade ettiler. Müftümüz Trampa’yla Batı Trakya Müslüman Türk gençleri olarak depremzede kardeşlerimize yönelik neler yapabilecekleri hususunda fikir alışverişinde bulundular. Elmalı gençleri Müftümüze kendi atölyeleri hakkında bilgiler verdi. Akabinde Müftümüze hediye takdiminde bulundular. Faziletli Müftümüz Trampa, depremzede kardeşlerimize yönelik gösterdikleri hassasiyetlerinden ötürü genç soydaşlarımızı tebrik etti ve gençlerin gerçekleştirdikleri atölyeler hakkında bir takım tavsiyelerde bulundu.