MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA ’İLKOKUL EĞİTİMİNİN ÖNEMİ VE AİLE’ KONULU ETKİNLİĞE KATILDI

07-03-2023

Müftümüz Mustafa Trampa, 7 Mart 2023 Salı günü Müftülüğümüzün, İskeçe Türk Birliği, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği ve İskeçe Türk Azınlık Okulları Encümen Heyeti’nin Anaokulu öğrencileri annelerine yönelik ortaklaşa düzenledikleri “İLKOKUL EĞİTİMİNİN ÖNEMİ VE AİLE” konulu etkinliğe katıldı.

Müftümüz Trampa, İlkokul eğitiminin Azınlığımız açısından önemine değinerek her Batı Trakyalı Müslüman Türk’ünün bu konuda bilinçli hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

İ.T.B’nin İskeçe lokalinden düzenlenen etkinlikte Müftümüz, İ.T.B. Başkanı Ozan Ahmetoğlu, BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Azınlık Okulları Encümen Heyeti Başkanı Ahmet Kara, uzman eğitimciler ve Müftülüğümüzün din görevlilerinden Rodos’ta görev yapmış ve şimdi Şahin Tekke imamı olan İlter Meço söz aldı.

Etkinliğe Anaokulu öğrencileri anneleri yoğun ilgi gösterdi.