GENÇ MÜFTÜLÜK ELMALI KIZ EKİBİ VE ÇINAR KUR’AN KURSU ORTAOKUL KIZ GRUBUNDAN MÜFTÜMÜZE ZİYARET

11-03-2023

İskeçe Müftülüğü Genç Müftülük bünyesindeki Elmalı Kız Ekibi ve  Çınar Kur’an Kursu Ortaokul Kız Grubu ile Din Eğitimcisi Fatma Mete, 11 Mart 2023 Cumartesi günü Müftümüz Mustafa Trampa’yı Ramazan ayı öncesinde makamında ziyaret ederek depremzede kardeşlerimiz için yakından geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Genç Müftülük Elmalı Kız Ekibi ile Çınar Camii Kur’an Kursu Ortaokul Kız Grubu ile Din Eğitimcisi Fatma Mete, Müftümüze çalışmaları hakkında bilgi verdi. Müftümüz kendilerine bir dizi tavsiyelerde bulundu ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, Müftü Yardımcılarımız Ahmet Hraloğlu ve Fatma İmam da hazır bulundu.