BATI TRAKYA TÜRKLERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ BURSA ŞUBESİ BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU’NDAN MÜFTÜMÜZE ZİYARET

17-03-2023

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Başkanı Hasan Karaömer ve Yönetim Kurulu, 17 Mart 2023 Cuma günü Müftümüz Mustafa Trampa’ya Ramazan ayı öncesi nezaket ziyaretinde bulundular. BTTDD Başkanı Hasan Karaömer ve Yönetim Kurulu ile Müftümüz Trampa gündemdeki meseleleri değerlendirerek, fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu da hazır bulundu. Müftümüz Trampa, BTTDD Başkanı Hasan Karaömer ve beraberindekileri ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.