MÜFTÜMÜZ TRAMPA ’KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’ PROJESİNİN İFTARINA KATILDI

01-04-2023

MÜFTÜMÜZ TRAMPA ’KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’ PROJESİNİN İFTARINA KATILDI

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin ortaklaşa düzenledikleri “Kadına Umut Topluma Hayat” projesine yıl boyunca katılan Elmalılı, Paşevikli ve Koyunköylü kadınlar ile İskeçe Müftülüğü kadın personeli iftar sofrasında buluştu.

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve kıymetli eşi Nadire Ömere Trampa 31 Mart Cuma akşamı Plagia lokantasında düzenlenen iftar programına iştirak ettiler.

“Kadına Umut Topluma Hayat” projesine 10 hafta boyunca İskeçe’nin Balkan bölgesi Elmalı, Paşevik ve İskeçe’nin yaka bölgesi Koyunköy’den kadınlar iştirak etti.

Plagia’da düzenlenen iftar programına Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal’ın kıymetli eşi İlayda Ünal ve Türkiye’nin Gümülcine Konsolosu Barış Çulha’nın kıymetli eşi Ege Çulha konuk oldu.

İftar programına İskeçe Müftümüz Trampa’nın yanı sıra, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, BTAYTD Başkanı Dr. Hüseyin Baltacı, İ.T.B. Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer, Müftü Yardımcılarımız Ahmet Hraloğlu ve Fatma İmam ile Müftülüğümüzün Aile Hizmetleri Şube Müdürü Hülya Giritli eşleriyle birlikte iştirak ettiler.

İftar sonrası proje sorumluları Gülcan Mümin ve Sevcan Hacıali iftar davetine iştirak eden ve projeye katkı sunan herkese teşekkürlerini ilettiler. Ardından, Müftümüz Trampa ve BTAYTD Başkanı Baltacı Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin’e projeye katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da “İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen "Kadına Umut Topluma Hayat" projesi çerçevesinde düzenlenen iftar programına katıldık. Nazik davetleri için teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.