T. C. DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN PROF. DR. H. KÂMİL YILMAZ’IN ZİYARETİ

27-04-2011

23 Nisan 2011 Cumartesi günü T. C. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. H. Kâmil YILMAZ İskeçe’nin Şahin Köyünü ziyaret etti. Ziyarette Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve Hüdayi Vakfının yetkililerinden Sayın Ömer Güzelyazıcı da yer aldı. Misafir heyete ayrıca Gümülcine Müftüsü Sayın İbrahim Şerif, Gümülcine Müftü Yardımcısı Sayın Fehim Ahmet de eşlik ettiler. İskeçe Müftüsü Sayın Ahmet Mete misafirleri Şahin Tekke Camii’nde karşıladı. Kalabalık bir cemaate hitap eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı camide Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle Hz. Peygamber (s.a.s.)’in örnek hayatını anlatan bir konuşma yaptı. Ardından misafir heyet İskeçe Müftülüğünü ziyaret ettiler. Müftümüz Sayın Ahmet Mete müftülük çalışmaları hakkında bilgi verdi. Heyet daha sonra İskeçe Müftüsünün verdiği akşam yemeğinin ardından İskeçe’den ayrıldılar.