EMİRGAN HAMİD-İ EVVEL CAMİİ İMAM HATİBİ ALPCAN ÇELİK VE BÜYÜK ÇAMLICA CAMİİ MÜEZZİN KAYYIMI MUSTAFA ALPHAYTA’DAN MÜFTÜMÜZE ZİYARET

09-04-2023

Emirgan Hamid-i Evvel Camii İmam Hatibi Alpcan Çelik ve Büyük Çamlıca Camii Müezzin Kayyımı Mustafa Alphayta, 8 Nisan 2023 Cumartesi günü faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’ya Ramazan ayı dolayısıyla ziyaret gerçekleştirdiler. Faziletli Müftümüz Trampa, Emirgan Hamid-i Evvel Camii İmam Hatibi Alpcan Çelik ve Büyük Çamlıca Camii Müezzin Kayyımı Mustafa Alphayta’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti ve memnuniyetlerini ifade etti. Ziyaretçiler daha sonra, Çınar Camii Çocuk ve Gençlik iftarına Batı Trakyalı genç soydaşlarla bir araya geldiler ve enderun usülü teravih namazının kıldırılmasında yer aldılar.