MÜFTÜMÜZ TRAMPA KOZLUCA GENÇLERİNİN DÜZENLEDİKLERİ İFTARA KATILDI

14-04-2023

MÜFTÜMÜZ TRAMPA KOZLUCA GENÇLERİNİN DÜZENLEDİKLERİ İFTARA KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 13 Nisan 2023 Perşembe akşamı Kozlucalı gençlerin Kozluca Camii’nde düzenledikleri iftara katıldı. Müftümüz Trampa’ya Kozluca köyündeki iftara Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, Müftülüğümüzün Personel Şube Müdürü Kozlucalı Mustafa Kamo ve Müftülüğümüzün din görevlileri eşlik ettiler. Kozlucalı gençlerin düzenledikleri iftar yemeğine Batı Trakya Müslüman Türk Azınlık temsilcileri de iştirak etti.

Müftümüze eşlik eden kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa ise, Kozlucalı kadınlar ve çocuklarla bir araya gelerek kendileriyle hasbihal etti.

Son olarak, Müftümüz ve beraberindekiler Kozlucalı genç soydaşlarla bir arada iftar etmenin mutluluğunu ifade ettiler, misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ettiler ve kendilerine bir dizi tavsiyelerde bulundular. Namaz sonrası Kur’an Kursu öğrencilerinin okudukları Amenerrasulü ve ilâhiler büyük beğeni topladı.