MÜFTÜMÜZ TRAMPA ELMALI GENÇLERİNİN DÜZENLEDİKLERİ İFTARA KATILDI

15-04-2023

MÜFTÜMÜZ TRAMPA ELMALI GENÇLERİNİN DÜZENLEDİKLERİ İFTARA KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, 15 Nisan 2023 Cumartesi akşamı Elmalılı gençlerin düzenledikleri iftar programına katıldılar.

Müftümüz Trampa’ya kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa eşlik etti.

Elmalılı gençlerin düzenledikleri iftara, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal’ı temsilen Muavin Konsolos Barış Çulha iştirak etti. İftara, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlık temsilcileri ve Elmalılı halk katıldı.

Genç Müftülük Elmalı Kız Ekibi, iftara katılan misafirlere teravih öncesinde kahve ikramında bulundu

Akabinde, Müftümüz Trampa ve beraberindeki heyet, Elmalı Merkez Camii’nde Elmalı halkıyla teravih namazını eda ettikten sonra buradaki soydaşlarla hasbihal etti.

Gümülcine Konsolosluğu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında, “İskeçe’ye bağlı Elmalı köyünde soydaşlarımızın iftar sofrasına konuk olduk.” ifadelerine yer verildi.

Son olarak, Müftümüz ve beraberindekiler genç soydaşlarla bir arada iftar etmenin mutluluğunu ifade ettiler, misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ettiler ve kendilerine bir dizi tavsiyelerde bulundular.