MÜFTÜMÜZ TRAMPA İ.T.B’DE DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

18-04-2023

MÜFTÜMÜZ TRAMPA İ.T.B’DE DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardmcımız Ahmet Hraloğlu, 17 Nisan 2023 Pazartesi Kadir gecesinde İskeçe Türk Birliği’nde düzenlenen iftar programına katıldılar. İskeçe Türk Birliği lokalinde düzenlenen iftar programına Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu sn. Aykut Ünal’ın yanı sıra, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve  Batı Trakya Müslüman Türk Azınlık temsilcileri iştirak etti. İ.T.B.’de düzenlenen iftar programına Müftümüz Trampa’ya eşi Nadire Ömer Trampa eşlik etti. Gümülcine Konsolosluğu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında, “İskeçe Türk Birliği tarafından düzenlenen iftar programına davetliydik. Birliğin 96. kuruluş yıldönümünü de bu vesileyle kutladık.” ifadelerine yer verildi.