FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA’DAN İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR YEMEĞİ

29-04-2023

FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA’DAN İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, Ramazan ayında  İskeçe Merkez, Balkan, Yaka ve Ova genelinde düzenlenen ‘‘Çocuk ve Gençlik’’ iftarlarına büyük katkı sağlayan Şahinli iş adamları ile bir araya geldi ve kendilerine teşekkür etti.

Müftülüğümüz Ramazan ayı boyunca dokuz farklı bölge ve köylerde çocuk ve gençlere yönelik iftarlar düzenledi. Bu iftarların tamamı Şahinli iş adamlarının katkılarıyla gerçekleşti.

Bu doğrultuda, faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, 27 Nisan 2023 Perşembe günü çocuk ve gençlik iftarlarına maddi katkı sağlayan Şahinli iş adamlarına ve organizasyonlarda yer alan müftülük personeline teşekkür yemeği verdi. Müftümüz Trampa, yemekten sonra kısa bir konuşma yaparak kendilerine teşekkür etti. Şahinli iş adamları da, bu tür organizasyonlara her zaman katkı sunmak için hazır olduklarını belirttiler.