MÜFTÜMÜZ TRAMPA MUCİZE TİYATROSU GÖSTERİSİNE KATILDI

30-04-2023

MÜFTÜMÜZ TRAMPA MUCİZE TİYATROSU GÖSTERİSİNE KATILDI

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) çatısı altında faaliyet gösteren Senemahu Topuz yönetmenliğindeki Mucize Tiyatrosu İskeçe’de iki gösteri sundu.

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet
Hraloğlu, 29 Nisan Cumartesi akşamı Mucize Tiyatro ekibini İskeçe Belediyesi amfitiyatrosundaki “Komşu Köyün Delisi” oyununa katıldılar. Müftümüz Trampa’ya kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa eşlik etti.

Mucize Tiyatro ekibinin ilk gösterisi 29 Nisan Cumartesi akşamı gerçekleşti. İskeçe Belediyesi amfitiyatrosundaki “Komşu Köyün Delisi” oyunu büyük beğeni topladı. Senemahu Topuz’un yönetmenliğindeki oyuncular sergiledikleri performansla izleyicilerden tam puan aldı.

Mucize Tiyatrosu’nun 30 Nisan Pazar akşamı çocuklara yönelik gösterisine de Batı Trakya genelinden çok sayıda seyirci katıldı.

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsillier Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı gösterilerin ardından yaptığı konuşmada yıl boyunca büyük emek sarf eden Senemahu Topuz ve öğrencilerini tebrik ederek tüm katılımcılara teşekkür etti.