MÜFTÜMÜZ TRAMPA DİNKLER HANIMELİ DERNEĞİ’NİN DÜZENLEDİĞİ HIDRELLEZ ETKİNLİĞİNE KATILDI

08-05-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, 7 Mayıs 2023 Pazar günü Dinkler Hanımeli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği Hıdrellez etkinliğine katıldılar. Devamında, Müftümüz ve beraberindekiler, İskeçe Türk Birliği El Sanatları Dinkler Kursu’nun sergisini de ziyaret etme fırsatı buldular.

Dinkler Hanımeli Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği Hıdrellez etkinliğine; Bulustra Belediye Başkanı Yorgos Tsitiridis, Bulustra Belediye Başkan Adayı Athanasios Kritsinis, Dinkler Mütevelli Heyeti Başkanı İlhan Giritli ve Hanımeli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma  Derneği Başkanı Aylan Küçük, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zaybek ve Burhan Baran katıldılar.