ŞAHİN’DE BURA DERNEĞİ’NİN İFTAR PROGRAMI

24-03-2024

ŞAHİN’DE BURA DERNEĞİ’NİN İFTAR PROGRAMI

Anavatanımız Türkiye’den gelen BURA (Boğaziçi Üniversiteler) Derneği, yaklaşık 20 yıldır her Ramazan ayında Balkan Kolunun merkezi Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Şahin köyünde gelenek haline getirdikleri iftar programı 23 Mart 2024 Cumartesi günü bir yenisini daha ekledi.  Ayrıca bu gece Şahin Eğitim ve Kültür Derneği’nin gençlerle BURA heyeti için organize ettiği sahur programı da gerçekleşti.

BURA Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Gökay Üstün’nün başkanlığında gelen misafir heyet, Şahin Köyümüzde bulundukları süre için sıcak karşılandı ve yoğun ilgi gördü. Kısa sürede Şahinli’lerle kaynaşan heyet, köyden ayrılırken sevinç ve memnuniyetlerini dile getirerek Türkiye’ye dönmek üzere hareket ettiler.

İftar Programına Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın yanı sıra, Anavatanımız T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu Muavin Konsolos Barış Çulha, BURA Derneği Heyeti, İskeçe Milletvekillerimiz Hüseyin Zeybek ile Burhan Baran, DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt ve Belediye Meclis Üyeleri, Eyalet Başkan Yardımcısı İrfan Hacıgene ve meclis üyeler, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, Kurum ve Kuruluş Başkan ve yöneticileri, Şahin Din Görevliler ve halk yer aldı.

Selamlama konuşmalarına geçildi. Müftü Efendi, BURA Heyetine kendi köyü de olan Şahin’de düzenledikleri böyle bir organizasyon için teşekkür etti ve bölgemize gerçekleştirdikleri bu anlamlı ziyaretleri için memnuniyetini ifade etti. Misafir Heyetin Başkanı BURA Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Gökay Üstün’nün de yaptığı konuşmada, Şahin halkının kendilerine gösterdikleri yoğun ilgi ve sıcak karşılamadan dolayı memnuniyetlerini ifade etti ve şükranlarını sundu.