MISVAKLI KÖYÜ HATMİ GERÇEKLEŞTİ

08-06-2011

MISVAKLI KÖYÜ HATMİ GERÇEKLEŞTİ

İskeçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Mısvaklı Kur’an Kursunun hatim merasimi 5 Haziran 2011 Pazar günü gerçekleşti.

Kur’an Kursu Öğretmeni Erdoğan İmamefendi’nin yetiştirdiği toplam 21 öğrencinin hatim ettiği merasim gayet canlı geçti.

Pazar günü Hatim merasimine katılan İskeçe Müftümüz Ahmet Mete yaptığı konuşmasında çocukların performansı gayet yüksek olduğunu, kendilerini yetiştiren hocalarını ve ailelerini ayrıca tebrik ettiğini dile getirdi.

Hatim merasimine Müftümüz Sayın Ahmet Mete’nin yanı sıra, Milletvekilimiz Sayın Çetin Mandacı, Eyalet Başkan Yardımcısı Sayın İrfan Uzun, Bulustra (Avdira) Belediye Başkan Yardımcısı Birol İncemehmet, Muzaffer Salihoğlu Orokul ve Lisesi Sahibi adına Rıza Kırlıdökme ve bu lisenin öğretmenleri, Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası İskeçe Şubesi Müdürü Sayın Ömer Çay, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kara ve yönetin kurulu üyeleri ve civar köylerden gelen kalabalık bir cemaat katıldı.

Etkinliğin sonunda misafirlere pilav ve ayran ikramı yapıldı.