İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDE BİLGİ YARIŞMASI

15-06-2011

İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDE BİLGİ YARIŞMASI

İskeçe Müftülüğü tarafından bu yıl düzenlenen Kur’an Kursları arası 1. Bilgi Yarışması Finali İskeçe Çınar Camiinde yapıldı.

11 Haziran 2011 Cumartesi günü yapılan finalde altı Kur’an Kursu birincilik için yarıştı.

Yarışma öncesi İskeçe Müftümüz Ahmet Mete "Bilginin Önemi ve Çocuk Eğitimi" hakkında, izleyenlere ve dinleyenlere bilgiler verdi.

"1. Kur’an Kursları arası Bilgi Yarışması" na 5 bölgeden ön eleme geçerek finale katılmaya hak kazanan 6 Kur’an Kursu katıldı. Yarışmada jüri üyesi olarak İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu, vaiz Mustafa Trampa, vaiz Mustafa Kamu ve Mehmet Emin Aguşoğlu görev aldılar. Jüri Heyetinin denetiminde ve bilgisayar ortamında yapılan yarışma neticesinde şu sıralama ortaya çıktı. Buna göre:

Yassıören Kur’an Kursu - Birinci
Karaköy Kur’an Kursu - İkinci
Kozluca Kur’an Kursu - Üçüncü
Sakarkaya Kur’an Kursu - Dördüncü
Ilıca Aşağı Mah. Kur’an Kursu - Beşinci
Beyköy Kur’an Kursu - Altıncı

Yarışma sonunda finalde yarışan öğrencilerin öğretmenlerine teşekkür plaketlerinin verilmesi, yarışmaya katılan öğrencilere çeşitli hediyelerin takdim edilmesi ile yarışma sona erdi.