RUMELİ BALKAN FEDERASYONU MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

27-07-2011

RUMELİ BALKAN FEDERASYONU MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Süheyl Çobanoğlu başkanlığındaki bir heyet 22 Temmuz Cuma günü Müftülüğümüzü ziyaret etti. Heyette Genel Başkan Sayın Süheyl Çobanoğlu’nun yanı sıra, Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Mesut Baskır, Rumeli Balkan Federasyonu Başdanışmanı Özcan Pehlivanoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Rıfat Yakupoğlu, Yunanistan Temsilcisi Ferruh Özkan, Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Vatansever, Danışma Kurulu Üyesi Cengiz Güloğlu ve Basın Danışmanı Birol Yılmazlar da yer aldılar.

Federasyon üyeleri İskeçe’deki temaslarında önce Müftülüğe gelerek Müftümüz Sayın Ahmet Mete ile bir görüşme yaptılar. Müftü Efendi var olan sorunlar hakkında misafir heyete bilgi verdi ve bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Heyet Başkanı Sayın Süheyl Çobanoğlu da heyeti tanıttı ve kabulünden dolayı Müftü Efendi’ye şükranlarını ifade etti.

Müftülüğün ardından Rumeli Federasyonu Heyeti İskeçe Türk Birliğini ziyaret etti ve oradan da İskeçe Eski Müftüsü merhum Mehmet Emin Ağa ile İskeçe Türk Birliği kurucusu Mehmet Hilmi’nin kabrini ziyaret ettiler daha sonar İskeçe’den ayrıldılar.