SADNOVİSA HATİM TÖRENİ

23-04-2014

SADNOVİSA HATİM TÖRENİ

20 Nisan Pazar günü Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Sadnovisa köyü Kur’an Kursu öğrencilerinin icra ettikleri hatim töreni düzenlendi. 18 Nisan Cuma günü kurban kesimi duasına Faziletli Müftümüz Ahmet Mete’nin yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Sayın Osman İlhan Şener, Muavin Konsoloslar, Mustafçova Belediye Başkanı Sayın Mustafa Cukal, İskeçe Türk Birliği Başkanı Sayın Ramadan Nizam, Mustafçova Belediyesi başkan adayları ve çevre köylerinden katılan kalabalık cemaat hazır bulundu.

Pazar günkü hatim törenine Müftülük adına vaizlerimizden Sedat Karadayı katılmıştır. Hatim merasimine civar köylerden gelen cemaatin yanı sıra Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal da hazır bulundu.

Törenin ardından hatim törenine katılanlara Sadnovisa Müslüman Türk halkının hazırladığı pilâv ikramı yapıldı.