ŞAHİN HATİM MERASİMİ

30-04-2014

ŞAHİN HATİM MERASİMİ

27 Nisan Pazar günü Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Şahin Kur’an Kursu öğrencilerinin icra ettikleri hatim töreni düzenlendi.

26 Nisan Cumartesi günü kurban kesimi duasına Faziletli Müftümüz Ahmet Mete’nin yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu Muavin Konsolos Sayın Alper Atak, Mustafçova Belediye Başkanı Sayın Mustafa Cukal ve çevre köylerden çok sayıda gelen cemaat katıldı.

Pazar günü, etraf köylerden gelen kalabalık bir cemaatle çok görkemli geçen hatim törenine; Faziletli Müftümüz Ahmet Mete’nin yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Sayın Osman İlhan Şener, Muavin Konsolos Murat Ertaş, Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Zeybek, İskeçe Türk Birliği Başkanı Sayın Ramadan Nizam, Mustafçova Belediye Başkanı Sayın Mustafa Cukal, Türkiye’den misafir olarak gelen Zeytinburnu Müftüsü, DEB Partisi yöneticileri, yerel idareciler ve kalabalık bir cemaat katıldı. Müftü Efendi’nin icra hatim duasının ardından, günün anlam ve ehemmiyeti ile alakalı konuşmalar yapılarak tören sona erdi. Öğle namazından sonra halka etli pilav ikram edildi.