TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKAN YARDIMCISI SAYIN EMRULLAH İŞLER MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

18-07-2014

13 Temmuz 2014 Pazar günü, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Emrullah İşler ve beraberindeki heyet, günü birlik Batı Trakya’ya gerçekleştirdikleri ziyaretin ilk durağı Müftülüğümüz oldu. Bu heyette Eirne Valisi Sayın Dursun Ali Şahin, Edirne Müftüsü Sayın Emrullah Üzüm, Trakya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Yener Yörük, AK Parti Bursa Milletvekili Sayın Hakan Çavuşoğlu, TİKA Başkanı Sayın Serdar Çam, IRCICA Genel Koordinatörü Sayın Halit Eren, İpsala Kaymakamı Sayın Mehmet Ali Gürbüz yer aldı. Misafir heyetle beraber, Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Sayın İlhan Şener, Muavin Konsoloslarımız, Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Hacıosman ve Sayın Hüseyin Zeybek de yer aldılar. Faziletli Müftümüz Ahmet Mete ve İskeçe Din görevlileri heyeti kapıda karşıladılar.

Müftümüz konuk heyetle bir süre makamında görüştü.